Om

För alla ärenden som rör bloggen, annonsering eller varuprover så kan ni kontakta mig via mail på spontanjast@outlook.com.

Jag finns även på Facebook, Instagram samt Twitter.

Vem är jag?

Jag är 26 år och bosatt i en förort norr om Stockholm men då min bättre hälft är bosatt i Uppsala så spenderas även mycket tid där.

Mitt ölintresse är relativt nytt och startade så sent som 2014. Jag var hemma hos en vän till mig som hade hela kylskåpet fullt med öl som jag inte kände igen. Han övertalade mig att köpa några olika öl som jag aldrig prövat förut och jag sprang ner till bolaget och plockade på mig några stycken.

Samma kväll satt jag och smuttade på min första IPA, en Jaipur från engelska Thornbridge och efter det var jag helt såld. Hur hade jag missat detta innan? Kunde öl verkligen smaka så här?

Efter det så har stora delar av mitt liv kretsat runt just öl och det är många timmar (och kronor) som lagts ner i jakten på att ständigt utveckla mig själv inom ämnet.

Vad är mitt syfte med bloggen?

Jag har inte satt upp några mål för mitt bloggande men jag kommer skriva om det jag själv tycker är intressant och så länge jag tycker att det ger mig något så kommer jag att köra på. Tanken är att den här bloggen ska rikta sig till såväl nybörjare som inbitna ölnördar.

Jag vet att det redan finns en uppsjö av ölbloggar i Sverige men jag ska arbeta mot att denna att sticka ut på något sätt och inte bara bli en i mängden.

Alla åsikter tas tacksamt emot!